ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

karampela

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 26/8-1/9.

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

ΚΡΙΟΣ.  Υπάρχουν ευκαιρίες ανάκαμψης των οικονομικών σας. Η καθημερινότητα και ο εργασιακός χώρος, σας επιφυλάσσουν θετικές εκπλήξεις. Ίσως πρέπει να προσαρμοστείτε σε ένα διαφορετικό εργασιακό περιβάλλον, πρέπει να γίνετε πιο δημιουργικοί και να αποδεχτείτε τις αλλαγές. Η Νέα Σελήνη σας προδιαθέτει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σε ότι έχει σχέση με την εργασία σας.

ΤΑΥΡΟΣ.  Εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, δέχεστε αλλαγές και θέλετε άμεσα να ανεξαρτητοποιηθείτε. Αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για νέα δημιουργικά εγχειρήματα, μην αφήσετε τα τετριμμένα να σας εγκλωβίσουν. Τα παιδιά θα γίνουν πηγή ενέργειας, και ο ερωτικός σύντροφος θα σας ξαφνιάζει ευχάριστα. Η Νέα Σελήνη είναι θετική και σας γεμίζει αισιοδοξία.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Όλοι σας η προσοχή είναι στραμμένη σε θέματα που αφορούν την οικογένεια, ίσως να έχετε τώρα μία διαφορετική προσέγγιση πιο (προχωρημένη), για τα δεδομένα σας. Όμως είναι αναγκαία για να λύσετε κάποια θέματα. Προσπαθήστε στο τέλος της εβδομάδας να βρείτε την σταθερότητα που χρειάζεστε ώστε να αισθανθείτε τη σιγουριά  στις σχέση σας με τους δικού σας ανθρώπους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Αστείρευτη ενεργητικότητα, μετακινήσεις, επικοινωνία κτλ. είναι στο πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα. Διευρύνονται οι ορίζοντες σας, ξαφνικές ιδέες και παρέες που θα σας καταπλήξουν. Η Νέα Σελήνη σας βοηθά να κάνετε καινούργια ξεκινήματα σε ιδεολογικούς χώρους ή σε καινούργια μορφωτικά προγράμματα. Στο τέλος της εβδομάδας σταθεροποιούνται συναισθηματικές σχέσεις.

ΛΕΩΝ.  Το πρώτο δεκαήμερο τον τελευταίο καιρό έχει ξαφνικά σκαμπανεβάσματα στην καριέρα, αλλά και στους στόχους. Υπάρχει δυνατότητα αυτή την εβδομάδα να έχετε ξαφνική οικονομική βοήθεια από πρόσωπα εξουσίας. Χρειάζεται να τολμήσετε σε αλλαγές που θα σας φέρουν περισσότερο κέρδος όμως χρειάζεται  προσοχή στις επιλογές σας. Στο τέλος της εβδομάδας επαγγελματικές συναντήσεις ευνοούνται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Μάλλον είστε οι πρωταγωνιστές της εβδομάδος και ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Έχετε την δυνατότητα να πάρετε πρωτοβουλίες που θα σας βγουν σε καλό. Ευνοϊκή περίοδο για ταξίδια και μόρφωση. Αρχίζουν και διευρύνονται οι ορίζοντές σας, επίσης θα έχετε και απρόσμενη τύχη σε συναισθηματικά θέματα. Μεγάλη εξωστρέφεια. Δεν έχετε παρά να τολμήσετε να κάνετε μια καινούργια αρχή.

ΖΥΓΟΣ.  Υπάρχουν πολλά πράγματα που σας απασχολούν, αλλά τα πιο πολλά είναι φοβίες που έχετε βάλει εσείς οι ίδιοι στο μυαλό σας. Κάνετε κρυφές συμφωνίες και σας απασχολούν κληρονομικά ή χρηματοοικονομικά θέματα. Πολύ πιθανό αυτό το διάστημα να επωφεληθείτε από χρήματα τρίτων. Συναντήσεις που δεν θα δημοσιοποιηθούν θα σας αποφέρουν οικονομικό όφελος. Οι επιλογές πολλές φορές δεν θα είναι δικές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Οι ομάδες, σύλλογοι, εταιρίες ακόμα και παρέες ανθρώπων θα σας εκπλήξουν με ευχάριστο τρόπο. Η Νέα Σελήνη θα επιταχύνει τις συνεργασίες που μέχρι τώρα είχαν εμπόδια, γίνεστε πιο δραστήριοι και παίρνοντας το ανάλογο ρίσκο πετυχαίνεται τους στόχους σας. Πρέπει να είστε ανοιχτοί σε καινούργιες ιδεολογίες ή να τολμήσετε ένα καινούργιο τρόπο σκέψεις. Στο τέλος της εβδομάδος θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Ο Δίας αρχίζει και δείχνει την εύνοια του σε εσάς που έχετε γεννηθεί μετά τις 5/12, με προσοχή λίγο στην υπεραισιοδοξία. Ο τομέας στης καριέρας σας απορροφά όλοι την ενέργεια, δέχεστε όμως και τα εύσημα στο χώρο εργασίας. Πάρτε πρωτοβουλίες και προχωρήστε μπροστά, η Νέα Σελήνη σας βοηθά να κατακτήσετε τους στόχους σας. Δεν είστε άνθρωποι συμβατικοί …αποδείξετε λοιπόν ότι οι ιδέες σας είναι σωστές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Παρότι είστε γενικά συμβατικοί άνθρωποι, αυτό το διάστημα θα ρισκάρετε με καινούργια πράγματα. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, θα έχετε έντονες αλλαγές στον τρόπο σκέψης θα ρισκάρετε, αλλά θα έχετε και εκπλήξεις. Το παράξενο είναι ότι δεν θα σας τρομάξει η διαφορετικότητα, είτε πρόκειται για ιδέες, είτε αφορά συναισθηματικά θέματα. Σταθεροποιούνται κάποιοι στόχοι στο τέλος της εβδομάδας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Συναισθηματικά έχετε εμμονές και σας εξιτάρει το άγνωστο. Όμως το κύριο θέμα είναι η επανάσταση που βλέπετε από οικία πρόσωπα, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Στο επίκεντρο βρίσκονται οικονομικά θέματα και είστε έτοιμοι να κάνετε ρίσκο σε μία επιχειρηματική δραστηριότητα, που όπως φαίνετε θα σας βγει σε καλό. Θετική απρόσμενη εξέλιξη μετά από επικοινωνία, πολύ πιθανόν για οικονομικά τρίτων.

ΙΧΘΥΕΣ.  Απρόβλεπτά αλλά θετικά θα εξελιχθούν οι σχέσεις σας αυτή την εβδομάδα. Συμφωνίες και επικοινωνία με το περιβάλλον σας, θα σας ξαφνιάζουν ευχάριστα. Η Νέα Σελήνη είναι ευνοϊκή για καθετί καινούργιο σε σχέσεις με σημαντικούς ανθρώπους για σας. Δίνετε όλοι σας την ενέργεια σε συνεργασίες ή σε συντροφικές σχέσεις. Στο τέλος της εβδομάδος θα έχετε έξυπνες ιδέες που θα ανανεώσουν τις σχέσεις σας.                                                                     

Σχετικά